English

Forestillinger

C:NTACT producerer forestillinger med medvirkende, som indtager scenen med deres egne historier. Deres egne erfaringer. Og deres egne drømme.

Billetterne til vores forestillinger er gratis, og vi byder årligt omkring 20.000 indenfor på Edison og andre venues som Det Kongelige Teater, Musikhuset Aarhus og Betty Nansen Teatret.

Med forestillingerne giver vi forskellige, primært unge, grupper i samfundet en stemme. Vi arbejder for at gøre en positiv forskel for vores medvirkende – og skabe forståelse hos vores store publikum.

Forestillinger

Er jeg god nok, som jeg er?

For fjerde år i træk deltager cirka 40 elever fra 8. og 9. klasse på forskellige skoler på Frederiksberg i C:NTACTs og Frederiksberg Ungdomsskoles samarbejde. […]

Konference om æstetiske læreprocesser og inklusion i skolen

Om konferencen: C:NTACT har i samarbejde med Skolen på Nyelandsvej og Bikubenfonden tilrettelagt og gennemført det 2-årige projekt ”Integration i […]

6700 MOD strømmen

180 ottendeklasses elever fra Urbanskolen i Esbjerg, forholder sig til begrebet mod – gennem rap, dans, stomp og historier fra […]

Selv granvoksne mænd drømmer

”Så står man der, og skal være pensionist. Hvad blev der lige af alle de år? Forsvandt de bare? Har […]

Romeo & Julie 12.0

Igen i år indtager skoleelever scenen og rollerne som de unge elskende, der har alt imod sig. I C:NTACTs version […]

Ung i nattelivet – Dark & Stormy

Sussi og Mina er kærester og er i byen. Da Sussi går i baren for at hente drinks, møder Mina […]

Hvem har magten?

Vi er 34 elever fra Ungdomsskolen på Frederiksberg, der forholder os til magtens væsen på Edison – gennem sang, dans, […]

Ekstremt Demokratisk – digitalt dialogværktøj

Kan dine elever analysere og gennemskue ekstreme udsagn?                          […]

Det’ mit liv – eller er det?

Vi giver scenen til en mangfoldig gruppe mennesker, der alle kan fortælle deres personlige historier om gråzonerne mellem opdragelse og social kontrol.

Når samfundet knækker

Stemmer fra sprækkerne: Er samfundet ved at knække over på midten? Uligheden stiger. Tonen i debatten er brutal. Linjerne mellem samfundets grupper bliver trukket stadig kraftigere op. Og nogen falder udenfor.

Mærket for livet

MÆRKET FOR LIVET giver stemme til dem, samfundet ikke hører. Unge, der er fyldt med vrede; mod forældrene, samfundet, kvinder, de fremmede og sig selv.

Rusturen

Legene udvikler sig. Promillerne stiger. Grænserne bliver brudt. Nu begynder konflikterne at presse sig på mellem de seks unge, som er afsted på RUSTUREN: det handler om sex, magt og manipulation.

Når jeg bli’r gammel

I NÅR JEG BLI’R GAMMEL fortæller en gruppe ældre københavnere om deres drømme for fremtiden i Skuespilhuset. De står på scenen med deres egne historier – som de formidler i et festfyrværkeri af sang og dans.

FOMO

45 unge har siden november arbejdet med temaet FOMO – Fear Of Missing Out – i forhold til sociale medier, […]

C:NTACT modtager Finn Nørgaard Prisen 2020

Fredag d. 14. februar modtog C:NTACT Finn Nørgaard Prisen 2020! Vi er utroligt stolte og beærede over at modtage denne […]

MODsætninger MØDES

MØD 100 MODige unge i C:NTACTs store skoleprojekt med Skolen på Nyelandsvej om at finde nye veje, skabe sameksistens og […]

Gammel ungdom

Ældrebyrde? Ikke her! Mød 8 livskloge ældre, som har meget at kigge tilbage på – og lige så meget at […]

C:NTACT på CPH Stage 2019

C:NTACT er igen i år på CPH Stage, og opfører 5 forestillinger! Læs mere og bestil billetter her. SELV GRANVOKSNE […]

Tror du på noget?

100 elever fra Skolen på Nyelandsvej fortæller om tro, mistro og tillid i en forestilling, der tager udgangspunkt i deres egne virkeligheder. Forestillingen er et resultat af et forløb med skolens to modtageklasser med unge flygtninge og immigranter og tre 8. klasser samt deres lærere.

TAG DIG SAMMEN! – fortællinger om skole og fravær

”I er med til at danne os, 5 ud af 7 dage om ugen. Vi sidder foran jer og vi […]

FLERE SPILLEDATOER PÅ ONLINE FORESTILLINGER

Vi formåede både at spille forestillingerne for rigtig mange mennesker på én gang, at gøre det muligt for publikum at […]

Romeo & Julie 11.0

Igen i år indtager skoleelever scenen og rollerne som de unge elskende, der har alt imod sig. I C:NTACTs version […]

Seniorkanalen

  Velkommen til SENIORKANALEN! SENIORKANALEN er et projekt af Københavns ældre borgere for Københavns ældre borgere! SENIORKANALEN er en samling […]

SENIORKANALENs samtalerum

Velkommen til SENIORKANALENs samtalerum! Du kan deltage i vores samtalerum ved at klikke HER. Hvis du er på din computer, […]

Romeo & Julie 10

Igen i år indtager 73 8. klasseelever scenen og rollerne som de unge elskende, der har alt imod sig. I C:NTACTs version tager eleverne deres egne virkeligheder med på scenen og blander dem med kernen i Shakespeares fortælling.

Jeg er ikke min sygdom

Har du ligget i koma i 300 dage – bliver du nogensinde så panisk angst, at du ikke kan røre […]

HAD VED FØRSTE KLIK

I projektet HAD VED FØRSTE KLIK kombinerer vi tre formater for at styrke dine elevers refleksionsevne og digitale dannelse: Et […]

VENTESORG

”Du kom snigende uventet ind i vores liv og tog magten over hverdagen. Du er IKKE velkommen!!!” Hvilke tanker bliver […]

FÆRDIG MED EDDY – workshop

WORKSHOP Svans. Bøssekarl. Røvpuler. Homo. Skældsordene hagler ned over Eddy sammen med spytklatter og knytnæver. For Eddys anderledeshed er den […]

Jeg læser falsk – en forestilling om ordblindhed

”Jeg fik altid at vide ”Hvis du ikke kan læse, så bliver du ikke til noget”. Det gav mig et […]

§ 50 – Anbragt

Mød en mangfoldig gruppe mennesker på scenen, der på trods af deres vidt forskellige baggrunde og historier alle kan fortælle om anbringelsens menneskelige og personlige konsekvenser.

Er jeg født sådan?

Kan piger spille fodbold og drenge danse ballet? Hvorfor er der ikke ligeløn? Og hvorfor er der mere hadkriminalitet mod bøsser end mod lesbiske? En forestilling om køn med Ungdomsskolen.

Mens vi venter

Med autentiske beretninger som byggesten fortalte 47 unge, nyankomne aarhusianere i forestillingen MENS VI VENTER om at blive en del af det danske samfund efter et liv på flugt.

Ekstremt demokratisk

Vi inviterer til åben og fordomsfri debat, der tager udgangspunkt i historier fra virkeligheden: C:NTACT og en mangfoldig gruppe mennesker, som har haft radikalisering, ekstremisme og marginalisering helt tæt inde på livet.

Hvad tror du på?

Som led i Frederiksberg Kommunes initiativ Kulturmakkerskab, har Skolen på Duevej og C:NTACT indgået et makkerskab, hvor 64 elever fra […]

Der skal mod til

DER SKAL MOD TIL er en forestilling, hvor den personlige erfaring bag facaden er i rampelyset. Vi er en gruppe unge, som fra scenekanten fortæller dig om vores kampe, nederlag og sejre.

Romeo & Julie 9.0

De medvirkende skabte selv deres egen udgave af Romeo & Julie-tragedien og førte Shakespeares ånd ind i den verden, man lever i som ung i 2016. Tilbage stod en rå, ærlig moderne version af tragedien.

Jeg er her for dig

Det handlede om virkelighedens venskaber, da C:NTACT og Det Kongelige Teater opførte den unikke forestilling JEG ER HER FOR DIG om alt fra virtuelle venskaber til venskaber påvirket af krig.

Symposion

En række store filosofiske diskussioner efter klassisk græsk forbillede blev til i en skoleforestilling om de emner, som optog de 150 medvirkende i deres liv og hverdag, som spillede på Edison.

Hooyo!

Hooyo betyder mor på somalisk. Mens debatten om indvandrerkvinder rasede i medierne, indtog nogle af de mødre og de børn, som vi taler og mener så meget om, scenen for at fortælle om deres liv.

Jeg flygter sgu!

Vi hører hver dag om flygtninge, der efterlader alt og søger mod et bedre liv. Er det kun i landets asylcentre, vi kan møde flygtninge? Eller har vi alle et eller andet, vi flygter fra – eller til?

Hjem svære hjem

En gruppe hjemløse fortæller om at finde sig til rette som rodløse. Forestillingen gav indblik i hverdagen uden en bolig, om årsagerne til hjemløshed og om de benhårde konsekvenser, det rå liv på gaden har.

En lille båd der gynger

Overfyldte gummibåde. Asyllejre og statistikker. Medierne bugner af billeder, der for langt de fleste danskeres vedkommende bliver første og måske også eneste møde med flygtninge.

Romeo & Julie 8.0

100 8. klasseelever fra Christianshavn Skole, Blågård Skole og Vanløse Skole gav deres energiske bud på ROMEO & JULIE, da de viklede deres egne erfaringer sammen med Shakespeares klassiske tragedie!

Ik’ for børn

IK’ FOR BØRN satte fokus på skilsmisseerfaringer fra børnenes synsvinkel. Det var helt ægte og dybt personlige historier, som blev præsenteret, og der var både unge og forældre på scenen.

De overlevende

12 unge kravler i land på en øde ø. Maden er sparsom, og det er umuligt at få kontakt til omverdenen. Uden regler og langt væk fra civilisationen skal de nu skabe deres eget samfund.

Romeo & Julie 7.0

150 elever fra Holbergskolen, Blågård Skole og Lundehusskolen, spillede fra deres egen udgave af verdens største kærlighedshistorie, som hed Romeo & Julie 7.0 med deres egne ord, kampsport og rap.

Jeg har aldrig …

Har du prøvet for meget – eller har du prøvet for lidt? Er du forelsket, men nervøs for at tage det første skridt? Føler du dig for forkert, for tyk eller for tynd? Har du fået knust dit hjerte?

Demokrati

Ti unge står på scenen for at stille spørgsmål til demokratiets nødvendighed. Har vi mistet troen på demokratiet? Kan demokratiet bruges til noget, til at ændre noget – i vores liv og i andres?

Romeo & Julie 6.0

Rammen var som hvert år Shakespeares klassiske kærlighedstragedie; men den var som altid sat omkring de medvirkendes egne historier og erfaringer med umulig kærlighed, familiefejder og bitter hævn.

Sig noget!

Kan man small-talke om døden? Er der noget rigtigt eller forkert at sige til den, der mister? Måske er det nemmere slet ikke at sige noget? Hvad der sker, når døden bliver en del af livet?