English

Workshops for virksomheder

C:NTACT udbyder workshops for virksomheder med fokus på trivsel på arbejdspladsen

Book os ud til din virksomhed!

Kontakt projektleder Mary Tesfay, mary@contact.dk, hvis I vil booke eller høre mere.

C:NTACTs virksomhedsworkshop arbejder med trivsel ved at tage fat om arbejdsmiljøet i virksomheden, den gode kommunikation, relation og konflikthåndtering på arbejdspladsen.

Vi arbejder ud fra teknikken forumspil. Det er en effektiv og sjov måde at behandle konflikter og relationer på. Ved at bruge forumspil bruger vi teaterteknikker, der gør, at alle kommer ”på gulvet”. Medarbejderne bliver aktiveret, og teaterteknikkerne giver mulighed for at eksperimentere og afprøve ting. Vi angriber således emnerne på en måde, hvor alle bliver aktive deltagere under hele workshoppen.

Vi starter altid dagen med icebreakere og øvelser for at blive trygge med formen, og på hvad workshoppen indebærer. I forumspil kan alle være med! Gennem vores mangeårige arbejde med at lave teater og workshops med mange forskellige grupper af mennesker, er vi blevet eksperter til at skabe et trygt rum. Det trygge rum åbner op for, at de mennesker, vi arbejder med, tør være sårbare og åbne sig op. Sammen med forumspillet giver det et helt andet mulighedsrum at gå til emner som trivsel, konflikter, relationer og kommunikation på arbejdspladsen.

Forumspil er en måde at kunne arbejde med tidligere konfliktfyldte situationer, hvor man spiller dem ud og i processen får inputs fra de andre deltagere omkring, hvordan situationen ellers kunne være håndteret, hvad de ser som konfliktfyldt m.v. Dette gøres i mindre grupper og med guidning fra vores facilitatorer. Vi arbejder aldrig med verserende sager, men udelukkende med tidligere oplevelser og erfaringer fra de deltagende. Vi har altid fokus på kernen i de konflikter, som medarbejderne tager op. Det betyder, at selvom der er tale om en gammel konflikt, der ligger flere år tilbage, kan den være lige så relevant i dag. Ved at se på roden til konflikten, kan vi, gennem den konkrete konflikt, der bliver taget fat i, tale om og reflektere over den i et meget bredere perspektiv.

Gennem vores workshop sætter vi refleksioner i gang, som I efterfølgende kan arbejde videre med.

Workshoppen henvender sig til jer, som har brug for støtte eller hjælp til at løsne op for et betændt arbejdsmiljø, men i den grad også som teambuilding og styrkelse af et allerede velfungerende arbejdsmiljø. Workshoppen kan forbinde jer til hinanden på en ny måde, og få jer til at se hinanden i et andet lys, som kan bruges positivt i jeres daglige arbejde fremover.

Kontakt projektleder Mary Tesfay, mary@contact.dk, hvis I vil booke eller høre mere.

 

Det har andre virksomheder sagt om workshoppen:

Det var en fantastisk workshop, da vi som organisation havde brug for at sætte ord og humor på snakken om arbejdsmiljø. Der var flere kollegaer som efterfølgende har rost workshoppen, og følte at det var et let pust til en ellers svær samtale at have i organisationen” (Marketing Manager i aPureBase, Sadaf Naz Ali)

For os var det meget vigtigt at opleve hinanden i en helt ny kontekst og samtidigt udfordre os selv – og det blev vi. At blive guidet af en skuespiller, og se hvad han kunne få ud af os, var helt vildt. Det var, for nogen af os, en tilladelse til at skubbe sine egne grænser, men også en oplevelse af at se, hvordan andre kan skubbe deres (…) Vi gik fra ‘kunne du ikke bare?’ – til ‘det her er mega komplekst!’.  Super god oplevelse hos C:NTACT” (Christina Rahim, Power Operations Lead)