English

Film

C:NTACT producerer teaterforestillinger, radiopodcasts og personlige dokumentar film sammen med mennesker for at præsentere deres egne historier. Vi sætter fokus på sociale og kulturelle problemstillinger gennem forskellige udtryk og medier for at udkomme så bredt som muligt.

PIGEN MED DEN LILLA CYKEL

En Corona-fortælling om hvad Kirsten savner, hvad hun oplever som helt nyt og hvad hun faktisk sætter pris på under […]

MIT KÆRLIGHEDSKAMMER

Hannes fortælling er en livsberetning om opvækst, arbejdsliv, jagt efter kærlighed – og hvordan det hele hænger sammen. Livet har […]

PER P

JOHN OG INGE: EN PENSIONISTHISTORIE FØR OG “EFTER” CORONA

Da han var yngre forestillede John sig at det, at blive pensionist var det samme som stille og roligt at […]

MAJ 1968

Erik husker sin undren over, at han ikke havde samme interesse for pigerne, som de andre jævnaldrende drenge havde. Han […]

Ghita og Akhi

Ghita Nørby fortæller om sine overvejelser under Corona og nedlukning. I krisetider er det vigtigste af alt nemlig det, at […]

Rusturen

Stories Untold

C:NTACT og KVINFO har produceret filmserien STORIES UNTOLD – en række ucensurerede øjebliksbilleder fra 11 kvinder fra Mellemøsten og Nordafrika, der i snart et år har gået sin sejrsgang gennem regionen.

Opdragelse

Syv unge mennesker i alderen 16-24 med helt forskellige baggrunde og opvækstbetingelser er blevet udstyret med et kamera. I syv personlige dokumentarfilm forholder de sig til deres opdragelse.

Min bøn

Filmserie om unge og tro. Otte unge mennesker i alderen 18-23 mødes for at lave film for første gang. Otte unge mennesker med et kamera og en bøn. En bøn om en bedre verden og drømme om forandring.

Indspark: Rødovre rykker

En dokumentarfilm om det at være ung i en verden, der indimellem kan virke uoverskuelig og fuld af valg, men som man kan være med til at ændre, hvis man tror på, at man kan gøre en forskel.

Bosna

BOSNA er lavet af Alma, Sanja, Faruk og Aldin – fire unge med bosnisk baggrund, der alle bor i Danmark. I denne film fortæller de deres egne historier om en krig, de føler, at verden har glemt.

Vollsmose Inside Out

Oplev Vollsmose gennem syv korte, personlige dokumentarfilm instrueret af områdets egne beboere. Om at gå med tørklæde og t-shirt. Om splittelse. Om venskab og håbet for i morgen.