English

Forestillingen blev skabt i et samarbejde mellem C:NTACT og Red Barnet Ungdom.

PERMANENT MIDLERTIDIG

Mød en gruppe modige unge på scenen, som inviterer dig ind i deres univers, når de fortæller om livet i Danmark som flygtning i ny og gratis lydforestilling.

PERMANENT MIDLERTIDIG er en forestilling i samarbejde med C:NTACT og Red Barnet Ungdom, som giver unge på flugt en stemme, når de både deler ud af deres personlige oplevelser i hverdagen og frygt og håb for fremtiden. 

”I mit hoved eksisterer muligheden for, at vi bliver sendt tilbage til Iran ikke. Jeg har valgt ikke at tænke på det. Min mor har 94 piskeslag til gode i Iran. Det ved Danmark godt.”

Af Ana, 16 år

Sådan lyder det fra Ana, der medvirker i forestillingen. Hun bor i udrejsecenteret Avnstrup sammen med sin mor og 295 andre, der også har fået afvist asyl. Hvornår hun bliver sendt tilbage er stadig uklart. For ligesom mange andre ved hun ikke, hvilken fremtid hun står overfor.  

Ny hverdag med flere muligheder

Forestillingens fortællinger handler ikke kun om de store bekymringer, men også om glæden ved at få en normal hverdag tilbage – en hverdag med muligheder.

“Nogle gange det er svært at være ny her. Men jeg kan gå i skole. Der er sport. Jeg går til boksning med mine venner. Der er mange muligheder. Mange flere end i Syrien.”

Af Ahmad A., 15 år

Ahmad er stolt af at være syrer, men ser sin fremtid i Danmark. En hverdag med sport, venner og fast skolegang har givet ham en tryg ungdom. Med en midlertidig opholdstilladelse håber han på, at han en dag på at kunne få en permanent plads i det danske samfund.

Book din billet nu!

Ana og Ahmad As historier er blot to ud af mange fortællinger i PERMANENT MIDLERTIDIG. Du hører også fra modige Ahmad J., Basmalla, Lana, Mohamad, Nadia, Nicole, Sami, Sarah, Shirley og Wisam, når de også fortæller om deres oplevelser i Danmark og om flugten fra utryghed.

 

PERMANENT MIDLERTIDIG havde premiere d. 15. november kl. 17.00 2021 på Edisonsvej 10, Frederiksberg. 

Har du nogle spørgsmål, er du mere end velkommen til at kontakte vores projektleder Leonora Wulff-Jørgensen på leonora@contact.dk

 

Forestillingen er støttet af Augustinus Fonden.

Forestillingen blev skabt i et samarbejde mellem C:NTACT og Red Barnet Ungdom.

Fortællere: Ahmad A., Ahmad J., Ana, Basmalla, Lana, Mohamad, Nicole, Sami, Sarah, Shirley og Wisam

Instruktører & lyd: Babak Vakili & Zaki Youssef

Koreograf: Olivia Sol Anselmo

Lys: Fabian Carvallo   

Projektleder: Leonora Wulff-Jørgensen

Forestillingsleder: Sally Brunholt

Foto: Jon Bjarni Hjartarson

Tak til Nadia Domani for inspiration til forestillingens titel.