English

Turnéforestillinger

C:NTACT har sammensat fem turnerende forestillinger, som præsenterer de medvirkendes personlige historier. Forestillingerne engagerer deres publikum i en aktiv teateroplevelse, der afsluttes med en samtale mellem scene og sal.

Det er også muligt selv at sammensætte lige præcis de historier, som du har brug for til dit arrangement ud fra dets tema.

Kontakt booking@contact.dk og få et uforpligtende tilbud.

 

Turnéforestillinger

Særtilbud til din undervisning

Giv jeres elever en unik undervisning med en C:NTACT-forestilling, som nuancerer og italesætter samfundsaktuelle temaer. I vil møde en mangfoldig […]

Der skal mod til

DER SKAL MOD TIL er en forestilling, hvor den personlige erfaring bag facaden er i rampelyset. Vi er en gruppe unge, som fra scenekanten fortæller dig om vores diagnoser, kampe, nederlag og sejre.

§ 50 – Anbragt

Mød en mangfoldig gruppe mennesker på scenen, der på trods af deres vidt forskellige baggrunde og historier alle kan fortælle om anbringelsens menneskelige og personlige konsekvenser.

Ekstremt demokratisk

Mød en mangfoldig gruppe mennesker, som har haft radikalisering og ekstremisme helt tæt inde på livet, og oplev dem fortælle […]

GI’ MIG LI’ EN PAUSE!

”Hvordan kæmper man imod et system, hvor man ikke bare lige kan samle sig? Eller tage sig sammen? Og man […]

Når samfundet knækker

Stemmer fra sprækkerne om splittelse i Danmark: Er samfundet ved at knække over på midten? Uligheden stiger. Tonen i debatten er brutal. Linjerne mellem samfundets grupper bliver trukket stadig kraftigere op. Og nogen falder udenfor.

Hvad laver de her?

HVAD LAVER DE HER? er C:NTACTs turnéforestilling, der præsenterer en række stærke, personlige historier fra nyankomne, unge flygtninge. Om håb, drømme og forventninger til et nyt liv i Danmark.

Hva’ så, Gud?

En forestilling om unge og deres tro: Hvad tænker unge mennesker om religion? Hvor meget betyder det, om du går med tørklæde eller kasket? Bliver man lykkeligere af at have en gud?

Demokrati

Christian har mistet troen på revolutionen, Mikkeline er skralder og BZ’er, og Majken fatter ikke en brik af, hvad politikerne siger. Unge tager temperaturen på demokratiet i en debatforestilling.

TÆT PÅ

TÆT PÅ præsenterer er personlige, helt almindelige og alligevel stærkt opsigtsvækkende historier om at være ung i Danmark. Vi sammensætter et udvalg af historier på scenen om de emner, I vil tage op.