English

Skoler og institutioner

Underviser du på en skole eller arbejder du med børn og unge, så har vi en række tilbud til dig.

Så er tilbuddene på denne side henvendt til dig!

C:NTACT tilbyder målrettede workshop- og undervisningsforløb for forskellige målgrupper inden for skole- og uddannelseslivet. Vi skræddersyr forløb af forskellig varighed til netop jeres behov.

Vi kan arbejde med det tema, som I er i gang med, og sætte fokus på relevante problemstillinger på en levende og aktiverende måde. Vores formål er dog altid at lade den personlige stemme blive hørt, og finde frem til de individuelle erfaringer som er værdifulde for et fællesskab. Vores fokus er at skabe dialog, forståelse, trivsel og medborgerskab.

C:NTACT arbejder i mange undervisningssammenhænge for mange målgrupper; fra folkeskolens ældste klasser over ungdomsuddannelserne til videregående uddannelser, hvor vi fx har undervist i teaterpædagogik.

Kontakt os for at høre mere om jeres muligheder for at bruge C:NTACT i jeres undervisning; skriv en mail til booking@contact.dk eller ring på +45 26312051 for at høre mere.

Workshops

I en C:NTACT-workshop bliver deltagernes egne historier taget i brug for at skabe forståelse, dialog, viden og trivsel.

Læs mere

Forumteater

Forumteater er en teaterform der engagerer sit publikum i en konfliktfyld situation på scenen for at løse den. C:NTACT sætter dit problem på scenen.

Læs mere

Skræddersyet teaterforløb til din skole

C:NTACTs forløb understøtter sprog-udvikling, medborgerskab og trivsel til glæde og gavn for hele skolen.

Læs mere

Undervisningsmaterialer

C:NTACTs undervisningsmaterialer henvender sig som udgangspunkt til folkeskolens ældste klasser, ungdomsuddannelserne og gymnasiet og består som regel af bidder fra vores […]

Læs mere