English

Interesseret i et skoleprojekt?

For at stable et forløb på benene, så samarbejder vi med skolerne om at søge penge til projektet.

Prisen varierer derfor alt afhængig af forløbets omgang og antal elever.

Skoleprojekterne er relevante for 5. klasse og op efter.

Kontakt os om forløb

Skræddersyet teaterforløb til din skole

Gennem teater og radioproduktion styrker C:NTACT’s skoleprojekter fællesskabet på tværs af skoler og klasser.

C:NTACT tilbyder skoleprojekter, som er skræddersyet teaterforløb til din skole og elevers behov.

Formålet er, at vi med scenekunst og radio integrerer forskellige mennesker med hinanden og gøder jorden for nye positive fællesskaber på tværs af skoler og klasser.

Vi arbejder med forskellige udtryksformer, hvor eleverne deler deres personlige historier med hinanden om et tema, som vi sammen har valgt. På den måde lærer eleverne hinanden at kende og opbygger respekt for hinanden.

Afslutningsvis, fremviser de et færdigt sceneprojekt for resten af skolens elever og forældre.

Skubber til integrationen

I dagligdagen oplever mange skoler, at sprogbarrierer og fordomme skaber en stor opdeling mellem modtage- og almeneklasser.

Teaterforløbene understøtter også sprogudvikling og integration for mange af de nytilkomne elever. Samtidig oplever vi, at fordomme mellem eleverne nedbrydes.

“Inden dette projekt havde jeg små fordomme om modtageklasse-eleverne,
men nu hvor jeg kender dem bedre, ved jeg, at de er præcis som andre børn”

Elev, Skolen på Nyelandsvej

Vores skoleprojekter er derfor også gavnlige for skoler med modtageklasser, da de skubber til integrationen og nedbryder de fordomme eleverne kan have om hinanden.

Personlig udvikling blandt elever og lærer

Skoleprojekterne har mange fordele for både lærer og elever.

For udover at styrke fællesskabet, så oplever vi en udvikling blandt eleverne, hvor deres personlige og sociale kompetencer bliver styrket.

De får mod til at håndtere fremlæggelser, eksaminer og diskussioner i klassen, hvilket modner dem til deres uddannelsesparathedsvurdering.

“De to uger hvor vi har arbejdet med C:NTACT, har været overraskende godt og sjovt.
Jeg har helt klart overskredet mine grænser, men det havde til sidst et godt resultat.”

Elev, Skolen på Nyelandsvej

Derudover opdager eleverne nye sider af sig selv og deres skolekammerater. Samtidig oplever vi også, at lærerne ser nye ressourcer og styrker i deres elever, hvilket forbedrer relationen mellem dem.

Stor tak til  

Vi er så glade for de samarbejder vi allerede har haft i dette skoleår, hvor vi trods corona har formået at skabe nye møder og positive fællesskaber for elever på:

Blågard Skole, Skottegårdsskolen, Korsager Skole, Damhusengensskole, Bavnehøj Skole, Urbanskolen, Skolen på Nyelandsvej og Skolen på La Cours Vej, Tjørnegårdsskolen og Bakkegårdsskolen.

Vi takker mange gange for samarbejdet.

Interesseret i et skoleprojekt?

For at stable et forløb på benene, så samarbejder vi med skolerne om at søge penge til projektet.

Prisen varierer derfor alt afhængig af forløbets omgang og antal elever.

Skoleprojekterne er relevante for 5. klasse og op efter.

Kontakt os om forløb

Læs flere udtalelser fra eleverne på Skolen på Nyelandsvej.

“Inden dette projekt havde jeg små fordomme om modtageklasse-eleverne, men nu, hvor jeg kender dem bedre, ved jeg, at de er præcis som andre børn. Alt i alt synes jeg at det I gør hos C:NTACT er godt, fordi I blandt andet får alle med, selv de mest generte.” – Elev på Skolen på Nyelandsvej

“Det var sjovt og hyggeligt sammen med 8. klasse. Jeg har lært at danse og synge. Det var en rigtig god uge, fordi vi var sammen og det var hyggeligt. Det var svært at være genert, men det er jeg ikke mere.” – Elev på Skolen på Nyelandsvej

“Teater er sjovt. Jeg er blevet mere modig. Jeg har talt med en masse, som jeg ikke snakkede så meget med før. Jeg synes, det har været sjovt.” – Elev på Skolen på Nyelandsvej

“De to uger hvor vi har arbejdet med C:NTACT, har været overraskende godt og sjovt. Jeg har helt klart overskredet mine grænser, men det havde til sidst et godt resultat.” – Elev på Skolen på Nyelandsvej

“Det er fedt at fortælle historier fra sit eget liv, som man måske ikke normalt taler om. Jeg synes det er meget godt for mig, fordi jeg bliver bedre til dansk. Jeg har fundet nye venner. Jeg kan godt lide at have dansk og teater.” – Elev på Skolen på Nyelandsvej