English

C:NTACT modtager Finn Nørgaard Prisen 2020

Fredag d. 14. februar modtog C:NTACT Finn Nørgaard Prisen 2020!

Vi er utroligt stolte og beærede over at modtage denne pris, som vi ser som en kæmpe anerkendelse af vores arbejde for at bekæmpe radikalisering og udsathed, og skabe dialog og brobygning i det danske samfund.

Det er en stor ære at modtage netop denne pris fra en forening, som vi føler et stort slægtskab med. Vi er stolte over at vores arbejde bliver bemærket og værdsat, og at det markeres med denne pris, som står for alt det, vi arbejder for!
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Derfor tusind tak til Finn Nørgaard Foreningen – tak for prisen og tak for det vigtige arbejde!
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En stor tak skal også lyde til alle vores medvirkende, som stiller sig på scenen for at fortælle deres historier og tale med publikum i øjenhøjde. I er modige og dygtige og vi er stolte af at arbejde sammen med jer. Uden jer var der ikke noget C:NTACT!
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Vores publikum – elever i folkeskolen og på ungdomsuddannelser, fagfolk og andre nysgerrige sjæle – skal også have tak for at lytte og tak for at stille spørgsmål!
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Sidst, men ikke mindst, siger vi tak til vores samarbejdspartnere og donorer. Vi er meget heldige at have en lang række partnere, som vi arbejder tæt sammen med, og som hele tiden er med til at gøre vores arbejde bedre, og ligeledes er vi taknemlige for de donorer, som brænder for det samme som os og med deres donationer er med til at få tingene til at ske!