English

Se C:NTACT på CPH STAGE

Book GRATIS billetter til Københavns største teaterfestival.

Tag del i CPH STAGE, der er Københavns største teaterfestival, når C:NTACT spiller forestillingerne HAD VED FØRSTE KLIK, EN SOM DIG og EKSTREMT DEMOKRATISK.

Alle C:NTACTs forestillinger til festivalen er gratis.

 

HAD VED FØRSTE KLIK

Hvorfor er det egentlig okay at skrive hadbeskeder til hinanden, så længe det ”bare” foregår på nettet?

Det sætter komiker Martin Nørgaard spørgsmålstegn ved, når han med humor reflekterer over unges adfærd på nettet i sit stand-up show.

Uden at pege fingre ad nogen, viser han, hvor absurd og hyklerisk internetkulturen kan være, når man troller i kommentarsporet eller spytter had ud i sine beskeder.

Er du underviser og ser med dine elever, så har C:NTACT udviklet undervisningsmateriale, som et supplement til undervisningen.

HAD VED FØRSTE KLIK spiller d. 27. maj kl. 10.

Book billet her.

 

EN SOM DIG – fortællinger om ensomhed & isolation

Med langvarige nedlukninger og selvisolation oplever vi, at flere føler sig ensomme. Alligevel glemmer vi dem, der selv før nedlukningen kæmpede med det.

Selvom ensomhed i stigende grad rammer mange, så er det de færreste der tør tale om det.

Derfor sætter C:NTACT scenen for en række seje og modige fortællere, der bryder tabuet om, at den uønskede følelse er noget, man står alene med. De deler deres personlige historier om ensomhed – om end det var før eller efter corona ramte hverdagen.

Er du underviser og ser med dine elever, så kan du bruge vores undervisningsmateriale og lærervejledning, som et supplement til undervisningen.

EN SOM DIG spiller både d. 28. maj kl. 10 og d. 30. maj kl. 15.

Book billet for d. 28. maj her. 

Book billet for d. 30 maj her.

 

EKSTREMT DEMOKRATISK

Radikalisering og ekstremisme fylder avisernes forsider, politikernes taler og borgernes stemmer.

Mød en mangfoldig gruppe mennesker, som har haft radikalisering og ekstremisme helt tæt inde på livet. De fortæller om at være en del af yderliggående miljøer, føle sig marginaliseret i samfundet og befinde sig i gråzonerne for, hvad man kan som en del af et demokratisk samfund.

Er du underviser og ser med dine elever, så har C:NTACT udviklet et dialogværktøj som består af 9 film, der alle belyser emnet fra forskellige vinkler. Det er oplagt at bruge dialogværktøjet som introduktion til emnet, da det både ruster elevernes viden og deltagelse til forestillingen og dialog med de medvirkende.

EKSTREMT DEMOKRATISK spiller d. 30. maj kl. 17:30

Book billet her.