English

 

Til dette års teaterfestival, CPH STAGE, får du mulighed for at se C:NTACTs nyeste forestillinger

HVA’ SÅ NU?

PÅVIRKET

HØR MIG!

 

 

 

Læs mere om forestillingerne og book billetter via link her på siden

C:NTACT på CPH STAGE

Book GRATIS billetter og se C:NTACT på Københavns største teaterfestival.

Tag del i CPH STAGE når C:NTACT spiller forestillingerne HVA’ SÅ NU? om livets overgange, PÅVIRKET om unges brug og holdninger til rusmidler og HØR MIG! om unge på kanten.

Alle C:NTACTs forestillinger til festivalen er GRATIS.

 

HVA’ SÅ NU?

“Ungdommen skal forholde sig til nogle meget større problemer end dem, vi stod overfor i min hippie-ungdom. Verden var mere enkel, da jeg var ung. Så hvis I gider at høre på en gammel boomer, så vil jeg bare sige én ting til ungdommen. Tak fordi I prøver at reparere alt vores lort!”

Jeppe, 73 år – medvirkende i forestillingen HVA’ SÅ NU?

 

C:NTACT har skabt forestillingen HVA’ SÅ NU?, der, på tværs af generationer, belyser de forskellige overgange, livet byder én.

På scenen møder vi en gruppe ældre, som deler deres oplevelser, tanker og følelser om overgangen fra arbejdsliv til seniorliv. Derudover møder vi en gruppe unge, som fortæller om deres oplevelser med særlige overgange i ungdomslivet såsom uddannelse, drømme om og valg for fremtiden.

Fortællingerne sætter fokus på de livserfaringer og ressourcer seniorer har opnået gennem livet og kaster lys på de udfordringer og succeser, man står overfor som ung. Ved at bringe de ældre og unge sammen på scenen skabes relationer på tværs af generationer.

Projektet er støttet af Københavns Kommune.

Forestillingen spillede d. 1. juni kl 10

 

PÅVIRKET

C:NTACT har skabt PÅVIRKET – om holdninger til og brug af rusmidler blandt unge. Den består af personlige fortællinger fra unge, som tilsammen belyser vidt forskellige problemstillinger vedrørende oplevelser med og holdninger til rusmidler.

Fortællingerne munder ud i en workshop, hvor publikum kan stille spørgsmål til fortællerne, men også kan reflektere i samspil med fortællerne og en C:NTACT facilitator.

Projektet er støttet af Frederiksberg Kommune.

Dialogworkshoppen spillede d. 4. juni kl. 15

 

HØR MIG!

”Jeg har levet et liv i overhalingsbanen. Faktisk siden jeg var barn. Under konstant pres og stress. Jeg startede med at drikke alkohol og ryge hash som 12-årig. Min mor er alkoholiker, og min far er workaholic. De råbte og skreg af hinanden fra morgen til aften. Jeg råbte og skreg, at de skulle holde op. De var pisseligeglade”

Nicklas, 29 år – fortæller

 

HØR MIG! er helt nye fortællinger fra unge, der har levet et liv på kanten af samfundet. Det er personlige fortællinger om en barn- og ungdom i udsathed, der på forskelligvis har ledt til et ungdomsliv med negative kærlighedsrelationer, kriminelle fællesskaber, religiøse grupperinger og psykisk sårbarhed. Men det er også fortællinger om resiliens, om at kunne rejse sig igen og have mod til at nedbryde fordomme.

Fortællingerne munder ud i en Q&A, som inddrager publikum og fortællere i dialog, hvor der er plads til refleksion, undring og opklarende spørgsmål og svar.

Projektet er støttet af Frederiksbergfonden.

Fortællerrækken spillede d. 8. juni 17

 

Til dette års teaterfestival, CPH STAGE, får du mulighed for at se C:NTACTs nyeste forestillinger

HVA’ SÅ NU?

PÅVIRKET

HØR MIG!

 

 

 

Læs mere om forestillingerne og book billetter via link her på siden