English

Til dette års teaterfestival, CPH STAGE, får du mulighed for at se C:NTACTs nyeste forestilling BROKE og klassikeren EKSTREMT DEMOKRATISK.

Se C:NTACT på CPH STAGE

Book GRATIS billetter og se C:NTACT på Københavns største teaterfestival.

Tag del i CPH STAGE, der er Københavns største teaterfestival, når C:NTACT spiller forestillingerne EKSTREMT DEMOKRATISK og den helt nye forestilling BROKE som sætter fokus  økonomisk ubalance blandt børn og unge i Danmark. Alle C:NTACTs forestillinger til festivalen er gratis.

EKSTREMT DEMOKRATISK

Radikalisering og ekstremisme fylder avisernes forsider, politikernes taler og borgernes stemmer.

Mød en mangfoldig gruppe mennesker, som har haft radikalisering og ekstremisme helt tæt inde på livet. De fortæller om at være en del af yderliggående miljøer, føle sig marginaliseret i samfundet og befinde sig i gråzonerne for, hvad man kan som en del af et demokratisk samfund.

Er du underviser og ser med dine elever, så har C:NTACT udviklet et dialogværktøj som består af 9 film, der alle belyser emnet fra forskellige vinkler. Det er oplagt at bruge dialogværktøjet som introduktion til emnet, da det både ruster elevernes viden og deltagelse til forestillingen og dialog med de medvirkende.

EKSTREMT DEMOKRATISK spiller d. 5. juni kl. 15:00

Book billet her.

 

BROKE – en forestilling om økonomisk mistrivsel 

Du hører direkte fra en gruppe modige unge, som deler deres personlige oplevelser med en opvækst, hvor hver krone skulle vendes.

Økonomisk mistrivsel kan se ud på forskellige måder – om end det har præget ens barndom eller påvirker ens hverdag i dag. Men fælles for det hele er, at det kan føles skamfuldt ikke at have råd til at være med. Sjældent taler vi om vores dårlige økonomi, fordi vi fx vil beskytte os selv og vores nære.

BROKE bryder tabuet, når C:NTACT giver ordet og scenen til en række modige unge, der deler deres oplevelser med at være pengepresset. Deres fortællinger gør publikum klogere på forventninger og på det pres, man som barn og ung oplever, når man er i økonomisk ubalance. Vigtigst af alt gør de op med tanken om, at det er flovt ikke at have råd til at være med.

Find spilledatoer og book din billet her: 

7. juni kl. 17.00 til 18.00

9. juni kl. 10.00 til 11.00

9. juni kl. 12.00 til 13.00

Til dette års teaterfestival, CPH STAGE, får du mulighed for at se C:NTACTs nyeste forestilling BROKE og klassikeren EKSTREMT DEMOKRATISK.