English

SPILLEPERIODE: 5. dec. 2015 – 20.jan. 2016 på Edison

ANTAL FORESTILLINGER: 26

PUBLIKUM: 6.542

STØTTET AF: Bikubenfonden

Hjem svære hjem

I HJEM SVÆRE HJEM fortalte en gruppe hjemløse om at finde sig til rette som rodløse. Forestillingen gav indblik i hverdagen uden en bolig, om årsagerne til hjemløshed og om de benhårde konsekvenser, det rå liv på gaden har.

I forestillingen fik publikum muligheden for at komme på mental rundvisning i Sundholm af Edmund; for at høre Jamals rap om kriminalitet som vejen til hjemløshed; og for at opleve Susannas første aften på Reden som 18-årig, hvor hun spiste kartoffelmos med kvinder, som hun frygtede at komme til at ligne en dag.

Med to gæsteforestillinger i Musikhuset Aarhus, indledte vi et helt nyt og unikt samarbejde mellem Danmarks største ungdomsteater og Nordens største Musikhus.

“Det er lidt af et wake up call: At der er folk, som virkelig er i nød. Normalt går man jo rundt og tænker, at de selv er havnet i den situation på grund af deres aktioner, og hvis de vil ændre sig, kan de sgu da bare tage sig sammen. Men det er en ignorant og idiotisk holdning, som jeg, beklageligvis, og mange andre deler. Forestillingen fik mig til at åbne op for de problemstillinger, de står med og hvordan vi andre ikke mister noget ved at hjælpe.”
– Mandlig tilskuer i starten af 20’erne

Forestillingen var støttet af Bikubenfonden.

SPILLEPERIODE: 5. dec. 2015 – 20.jan. 2016 på Edison

ANTAL FORESTILLINGER: 26

PUBLIKUM: 6.542

STØTTET AF: Bikubenfonden

Undervisingsmateriale

Download undervisningsmateriale

MEDVIRKENDE: Cathrine, Edmund, Emilie, Erik, Hanni, Jamal, Josefine, Ole, Orla, Steen, Susana og HJEMLØSEKORET

INSTRUKTØR: Madeleine Røn Juul

CO-INSTRUKTØR: Emil Rostrup

KOREOGRAF OG SKUESPILCOACH: Joen Højerslev

LYRIKCOACH: Babak Vakili

KAPELMESTER: Torben Kjær

FILM: Torben Simonsen og Benjamin Mørch

RADIO: Jonas Rohold

UDSTILLING: Idé af Christian Lemmerz og C:NTACT / Udført af ROSTRUPHALD IVS

FRIVILLIGE: Julie Pedersen, Iren Asandi, Ahmed Abdel Galil, Mette Nyrup Stiling, Lærke Lindskov og Emilie Lai Kaarsberg

KOKKEHOLDET: Nanna Sofie Bjerre Jelsgaard, Valdemar Siling, Sana Ahmad, Eric Rossen, Rikke Oberlin Flarup og Manal Galal

TAK TIL Bikubenfonden, Hjemløsning, Hellebroen, Kofoeds Skoles Ungdomsboliger, Kofoeds Kælder, Meny Domus Vista, Hjemløses Landsorganisation SAND, Lindevangen, Mændenes Hjem, KFUM’s kollegium, Rådmandsgade 60 og Gadejuristen.

Hjemløse på scenen