English

SPILLEPERIODE: 1.-4.juni 2016 på Store Scene i Skuespilhuset

ANTAL FORESTILLINGER: 7

PUBLIKUM: 2.570

Jeg er her for dig

Det handlede om virkelighedens venskaber, da C:NTACT i samarbejde med Det Kongelige Teater opførte den unikke forestilling JEG ER HER FOR DIG. Her kunne du opleve personlige historier om alt fra virtuelle venskaber til venskaber påvirket af krig.

Bedste venner og uvenner, gamle venner og nye venner, synlige venner og usynlige venner, rigtige venner og forkerte venner…

Venskaber er vores evige kilde til at se os selv og til refleksion. Det at mangle eller miste venner, kan skabe ensomhed og isolation. Og det kan kræve søvnløse nætter at få styr på venskabet. For hvor går grænsen i tykt og i tyndt? Og hvor meget skal man egentlig gå igennem, når man vil gå gennem ild og vand for hinanden?

I forestillingen JEG ER HER FOR DIG blev virkelighedens venskaber sat i spotlyset. 15 medvirkende i alle aldre trådte frem på scenen i Skuespilhuset og delte personlige historier om venskaber i alle former. Det handlede om venskaber, der hiver dig op og trækker dig ned, går dig på klingen og går dig på nerverne. Venskaber i tykt og tyndt og dem, man svigtede. Det handlede om at erobre verdenen sammen, opdage verdenen sammen, drømme sammen, vokse sammen og om, hvor ondt det gør, når mister sin bedste ven.

Gennem sang, rap, spoken word, dans og dialog delte 15 fuldstændigt virkelige, ægte mennesker deres personlige historier.

SPILLEPERIODE: 1.-4.juni 2016 på Store Scene i Skuespilhuset

ANTAL FORESTILLINGER: 7

PUBLIKUM: 2.570

Undervisingsmateriale

Download undervisningsmateriale

MEDVIRKENDE:  Ibrahim, Mohammed, Kirsten, Lene, Karina, Miki, Oskar, Julie, Peter, Bina, Annie, Natasha, Solaf, Laura, Ayca og Ericca

INSTRUKTØR: Madeleine Røn Juul

INSTRUKTØR: Emil Rostrup

KOREOGRAF: Sara Gaardbo

WORKSHOPLEDER: Babak Vakili (tekst og musik)

ASSISTENT: Olivia Lindegaard

MANUSKRIPT: De medvirkende

SAMARBEJDSPARTNERE: Forestillingen blev lavet i et samarbejde mellem C:NTACT og Det Kongelige Teater.