English

Romeo & Julie 11.0

Igen i år indtager skoleelever scenen og rollerne som de unge elskende, der har alt imod sig. I C:NTACTs version tager eleverne deres egne holdninger med på scenen og blander dem med kernen i Shakespeares fortælling.

Igen i år indtager skoleelever scenen og rollerne som de unge elskende, der har alt imod sig. I C:NTACTs version tager eleverne deres egne holdninger med på scenen og blander dem med kernen i Shakespeares fortælling. Og denne gang kommer de i endnu højere grad end tidligere til at sætte deres syn på splittelsens og kærlighedens kår i Danmark i 2018 på scenen. Oplev, hvordan eleverne forholder sig til de valg, vi alle bliver nødt til at tage i de konflikter, som tegner vores samfund i dag – alt sammen set fra elevernes egne synsvinkler.

Det er modtageklasser og 7. klasser fra Bavnehøj Skole og en 9. klasse fra Ungdomsskolen i Hindegade, der i år står på scenen. De cirka 60 medvirkende vil fremføre en rørende komedie med sang, dans og teater!

ROMEO & JULIE-projektet er kronjuvelen i C:NTACTs arbejde med skoler og uddannelsesinstitutioner. Forløbet bag forestillingen er baseret på vores arbejde med understøttende undervisning og alternative læringsformer i folkeskolens ældste klasser med et stærkt fokus på lærerinddragelse og kompetenceudvikling. C:NTACTs arbejde retter sig bl.a. mod integration af modtageklasser, hvilket også er aktuelt i dette års udgave af ROMEO & JULIE.

ROMEO & JULIE spiller på Edison, Edisonsvej 10, 1856 Frederiksberg C, på følgende datoer og tidspunkter: (følg linket for gratis billetter!)

11. juni kl. 17.00

12. juni kl. 10.00

12. juni kl. 12.00

13. juni kl. 10.00

13. juni kl. 12.00

14. juni kl. 10.00