English

Seniorkanalen

SENIORKANALEN er et projekt af Københavns ældre borgere for Københavns ældre borgere!

 

Velkommen til SENIORKANALEN!

SENIORKANALEN er et projekt af Københavns ældre borgere for Københavns ældre borgere!

SENIORKANALEN er en samling fortællinger om det levede liv, fortalt af københavnske borgere på 65+ år: om det at blive ældre, om de store omvæltninger i livet og ikke mindst om de tanker og overvejelser, der pludselig har været særligt plads til midt i denne særprægede, isolerede tid.

Oplev Erik fortælle om, hvordan livet som homoseksuel blev levet i 60’ernes København, eller hør, hvad Corona har betydet for Kirsten, som er en aktivt cyklist – også i sit pensionistliv! Blandt historierne kan du også høre Ghita Nørby fortælle om sin mest trofaste ven, Aki. Aki går på alle 4 ben, men har en meget stor forstand!

Se filmene her

PIGEN MED DEN LILLA CYKEL

En Corona-fortælling om hvad Kirsten savner, hvad hun oplever som helt nyt og hvad hun faktisk sætter pris på under […]

MIT KÆRLIGHEDSKAMMER

Hannes fortælling er en livsberetning om opvækst, arbejdsliv, jagt efter kærlighed – og hvordan det hele hænger sammen. Livet har […]

KAKADU

Jespers historie er fyldt med minder om den tætteste familie og om teenageårene tilbragt på Kakadu Bar, hvor hans far var fast kunde. Det er en fortælling om selve det at se tilbage på livet - både på det gode og det dårlige, det glade og det triste - men det er også en fortælling om, hvordan Jesper selv i sine granvoksne dage stadig udvikler sig som menneske.

Medvirkende

Hanne, Erik, Ghita, Kirsten, Per, John, Bo, Flemming

 

Historierne er udviklet af

Runi Lewerissa
Jovana Zoric
Wahid Sui
Zelma Lewerissa
Jonas Rohold

Redigering

Jonas Rohold