English

SPILLEPERIODE: 8. – 10. maj 2017

SPILLESTED: Edison, Edisonsvej 10, 1856 Frederiksberg C

STØTTET AF: Bikubenfonden

Reserver gratis billetter

Tror du på noget?

”Jeg har lukket mine øjne, men jeg kan stadig se. Ikke kun når jeg har brug for noget, men også når jeg er taknemlig, vil jeg be’. Når jeg søger en hjælpende hånd, hvor som helst, tid og sted, er det altid dig, jeg kan regne med,” digter Noor.

Sofus forstår det ikke: ”Jeg gik ind ad døren til kirken, og det var røvsygt. Jeg tror ikke på noget, fordi jeg tror ikke, der sker noget, efter du dør.”

Aya synes til gengæld, religion er spændende: ”Jeg sidder i skolen og keder mig. Vi har historie. Jeg vil hellere have religion. For jeg synes, det er spændende. Mon Gud synes det samme?”

100 elever fra Skolen på Nyelandsvej fortæller om tro, mistro og tillid i en forestilling, der tager udgangspunkt i deres egne virkeligheder. Forestillingen er et resultat af et forløb med skolens to modtageklasser med unge flygtninge og immigranter og tre 8. klasser samt deres lærere. C:NTACT tilbyder kreative integrations- og undervisningsforløb, der bidrager til sprogudvikling, medborgerskab og trivsel – og som du kan læse mere om her på hjemmesiden.

Projektet er støttet af Bikubenfonden.

Tror du på noget? spiller seks gange på Edison, Edisonsvej 10, 1856 Frederiksberg C. Vær opmærksom på, at de to holder spiller på forskellige tidspunkter. Bestil gratis pladser til den pågældende forestilling ved at klikke på tidspunktet nedenfor. Bemærk, at man højst kan bestille 50 billetter ad gangen.

SPILLEPERIODE: 8. – 10. maj 2017

SPILLESTED: Edison, Edisonsvej 10, 1856 Frederiksberg C

STØTTET AF: Bikubenfonden

Skolen på Nyelandsvej

I dette podcast besøger eleverne fra 8. klasse på Skolen på Nyelandsvej deres nye kammerater fra skolens modtageklasser. Med en optager i hånden møder de nye og gamle elever hinanden på en ny måde.

Læs mere

Skræddersyet teaterforløb til din skole

C:NTACTs forløb understøtter sprog-udvikling, medborgerskab og trivsel til glæde og gavn for hele skolen.

Læs mere

Bidragsydere

C:NTACT modtager årlig støtte fra Kulturministeriet til vores aktiviteter. C:NTACT har tidligere modtaget støtte af private fonde som Egmont Fonden […]

Læs mere

MEDVIRKENDE: 100 elever fra Skolen på Nyelandsvej

INSTRUKTØR: Mikala Bjarnov Lage

KOREOGRAF: Lasse Hoeg von Essen

MUSIKER: Mette Marie Hoeg von Essen

RADIOUNDERVISNING OG -REDIGERING:  Benjamin Mørch

UNDERVISER & PROJEKTLEDER: Helena Aviaja Eley

IDÉ & KONCEPT:  Henrik Hartmann