English

INFORMATION OM CORONAVIRUS

C:NTACT tager både ansattes og publikums sikkerhed og helbred meget alvorligt. Vi følger derfor sundhedsmyndighedernes krav og anbefalinger nøje.

Her har vi samlet et par spørgsmål og svar, som vi håber kan være nyttige i forbindelse med dit kommende besøg på Edison:

Hvad er jeres retningslinjer i forhold til coronavirus?

Vi følger til enhver tid sundhedsmyndighedernes krav og anbefalinger. Der er opsat håndsprit i publikumsarealerne og sørget for afstandsmarkeringer og ekstra rengøring.

I mellem forestillingerne sprittes sæder og kontaktflader af, så du kan være tryg ved at sætte dig godt tilrette i stolen.

Vi har tomme pladser i selve salen, så du er sikker på kun at sidde tæt med dine ledsagere.

Hvad sker der, hvis I må aflyse en forestilling eller et arrangement pga. coronavirus?

Hvis vi, på baggrund af myndighedernes anbefalinger, er nødsaget til at aflyse en forestilling eller et arrangement, vil du blive kontaktet af vores billetkontor.

Hvordan sikrer teatret, at der er afstand imellem publikum i salen?

Vi har sørget for at der er tomme pladser i salen, sådan at du kun kommer til at sidde sammen med dine ledsagere/klassekammerater. Der er en kontrollør i salen, som hjælper folk med hvor de må sidde, og sørger for at der er minimum et sæde i mellem mennesker, som ikke følges ad.

Skoleelever lukkes ind i salen klassevis og bliver placeret, så de sidder sammen med deres kontaktgruppe. Læreren skal på forhånd have informeret eleverne og hjælpe til med, at de er placeret rigtigt.

Hvad gør jeg, hvis jeg gerne vil se forestillingen, men er bange for smittefare?

Vi følger sundhedsmyndighedernes krav og anbefalinger og opfordrer dig til at gøre det samme for at undgå smitte.

Skal jeg have maske på og fremvise coronapas, når jeg går i teatret?

Vi følger sundhedsmyndighedernes anbefaling, og du skal derfor kunne fremvise gyldigt coronapas ved indgangen, samt bære mundbind eller visir ved færden på fællesarealer. Mundbind og visir kan tages af, når du er har sat dig på din plads i teatret.

Kan jeg gå i teatret, hvis jeg er i særlig risikogruppe?

Vi opfordrer til, at du følger sundhedsmyndighedernes anbefalinger og vurderer, hvad der er bedst for dig. Vigtigt er det for os, at du ved, at vi tager alle nødvendige foranstaltninger på Edison.

Hvordan sikrer I, at der ikke er køer ved knudepunkter inde i teatret?

Vi lukker folk ind i salen efterhånden som de ankommer, sådan at der ikke er for mange mennesker samlet i vores Foyer ved ankomst.

Hvis der opstår kø uden for teatret ved indgangen, anbefaler vi, at man holder mindst en meters afstand til de publikummer, der står før og efter en.