English

Projekt om ensomhed søger medvirkende

Mistrivsel og ensomhed er i disse tider på sit højeste, men de færreste taler om det. Derfor beder vi dig sætte ord på din ensomhed.

De fleste vil på et tidspunkt i livet opleve ensomhed i en kortere eller længere periode. En rapport fra Børns Vilkår viser, at hvert fjerde barn og ung føler sig ensom og at mere end halvdelen af disse børn og unge ikke har talt med nogen om det. 

Det tabubelagte emne går derfor ofte under radaren og forstærker følelsen af, at man er alene.

Gør en forskel – fortæl din historie 

C:NTACT bryder tabuet om, at den uønskede følelse – ensomhed – er noget man står alene med.

Det gør vi ved, at vi beder dig om at dele din personlige historie, så andre kan spejle sig i den. Du kan fortælle din historie på en scene, video- og podcastfortælling eller som en del af en udstilling.

LÆS OGSÅ: Ensomhed i billeder

Sammen med dig viser vi, hvordan ensomhed tager form i forskellige situationer og steder – som fx. Coronakarantæne og selvisolation, længerevarende ensomhed og følelsen af ikke at være god nok på sociale medier.  

Vi ønsker at afspejle samfundet. Derfor opfordrer vi alle uanset køn, religion, handicap og etnisk baggrund til at være med i vores projekt.

Har du mod på at dele din personlige historie og skabe en forandring for andre, som er ramt af selvsamme følelse, så skriv til os. 

Kontakt vores projektleder Helena Eley på helena@contact.dk eller på nummeret 26 31 20 54 for at høre mere om projektet. 

C:NTACT samarbejder med Ventilen Danmark, Flere i Fællesskaber og ensomhedsforsker Mathias Lasgaard.

Projektet er støttet af Egmont Fonden.

Er du interesseret? 

Har du mod på at sætte ord på din ensomhed og skabe en fortælling, som andre kan spejle sig i?

Så kontakt vores projektleder Helena Eley på helena@contact.dk eller på nummeret 26 31 20 54.

Vi glæder os til at høre fra dig. ​