English

ANTAL MEDVIRKENDE: 5-7 personer

VARIGHED: 40 minutters forestilling + 20 minutters spørgsmål og debat

MANUSKRIPT OG INSTRUKTION: Kasper Sejersen, Mia Lipschitz, Babak Vakili, Runi Lewerissa og de medvirkende.

PRIS: 14.000,- ekskl. transport og moms.

FORESTILLINGEN ER GODKENDT TIL REFUSION!

KONTAKT: Ring på +45 26312051 og hør mere!

Bestil forestillingen

Hvad laver de her?

Mød de unge flygtninge bag overskrifterne.

HVAD LAVER DE HER? er C:NTACTs turnéforestilling, der præsenterer en række stærke personlige historier fra nyankomne unge flygtninge.

Hvem er de mennesker, vi har set i overfyldte gummibåde på vej over Middelhavet og som menneskekaravaner på vej op ad Europas motorveje? Hvorfor er de flygtet? Hvad har de tænkt sig? Og hvad laver de her? Få svarene – og stil mange flere spørgsmål – i C:NTACTs nye turnéforestilling HVAD LAVER DE HER?

Oplev blandt andet Ammar, topscoreren i Hundested Boldklub, fortælle om, hvordan krigen i Syrien tvang ham på flugt. Bliv grebet af historien om 15-årige Solafs ensomme år i Danmark før hendes familie fik lov at komme hertil. Og hør om Danas drømme om at blive astronaut og at møde Justin Bieber inden hun bryder ud i arabisk sang.

Brug HVAD LAVER DE HER? som indslag til konferencer, som debatoplæg til borgermøder eller giv dine elever et levende møde med virkeligheden. Her kan alle over 13, voksne og fagpersoner få indblik i, hvorfor man vælger at flygte fra sit hjemland og hvordan tilværelsen ser ud som ung og ny i Danmark.

HVAD LAVER DE HER? er et udpluk af de stærkeste fortællinger fra EN LILLE BÅD DER GYNGER og MENS VI VENTER; to samproduktioner mellem C:NTACT og Integrationsnet ved Dansk Flygtningehjælp i henholdsvis København og Aarhus.

 

 

 

ANTAL MEDVIRKENDE: 5-7 personer

VARIGHED: 40 minutters forestilling + 20 minutters spørgsmål og debat

MANUSKRIPT OG INSTRUKTION: Kasper Sejersen, Mia Lipschitz, Babak Vakili, Runi Lewerissa og de medvirkende.

PRIS: 14.000,- ekskl. transport og moms.

FORESTILLINGEN ER GODKENDT TIL REFUSION!

KONTAKT: Ring på +45 26312051 og hør mere!

Bestil forestillingen

C:NTACT har sammensat seks turnérende forestillinger, som præsenterer de medvirkendes personlige historier. Forestillingerne engagerer deres publikum i en aktiv teateroplevelse, der afsluttes med en samtale mellem scene og sal.

Det er også muligt selv at sammensætte lige præcis dé historier, som du har brug for til dit arrangement og dets tema. Kontakt os og hør mere om dine muligheder.

En turnéforestilling består af en række monologer, der kan lægge op til debat og refleksion og kan fungere som et mere følelsesladet og personligt indslag i konferencer, debatarrangementer, undervisning og så videre.

C:NTACTs turnéforestillinger består af omkring 30 unge mellem 15 og 25 år med vidt forskellige etniske, sociale og kulturelle baggrunde. Vores turnéforestillinger turnerer overalt i Danmark og i udlandet med de medvirkendes personlige historier.

Hovedfokus er kulturel mangfoldighed og integration gennem teater og debat. Vi tilføjer en tiltrængt varieret perspektiv til den danske samfundsdebat og giver et sjældent indblik i livet for den unge danske befolkning; deres drømme, begær og tanker om det samfund, de er en del af.

  • Vi besøger skoler og institutioner og deler vores oplevelser.
  • Vi kan medvirke i større shows med både dialoger, musik, rap og dans.
  • Vi optræder hvor som helst i Danmark; på skoler, andre uddannelsesinstitutioer, i private virksomheder og på konferencer.

Oplev nogle af monologerne fra HVAD LAVER DE HER?

Dana, 19 år

Dana er flygtning fra Syrien - og DJ i København!

Shereen, 16 år

Hør hvorfor 16-årige Shereen ikke savner livet som teenager i et land med krig og konservativ fashion.

Maher, 31 år

Maher fortæller om sin vej fra Syrien til Danmark med en 15-årig dreng under armen.

Hafiz, 18 år

Hør om dengang Hafiz kom til Danmark og blev forelsket.