English

ANTAL MEDVIRKENDE: 5-7

VARIGHED: 40 minutters forestilling + 20 minutters spørgsmål og debat

MANUSKRIPT OG INSTRUKTION: Babak Vakili (instruktion), Elmir Ferhatovic (koreografi), Kirstine Rønnov Due (dramaturg) og de medvirkende.

PRIS: 14.000,- ekskl. transport og moms.

KONTAKT: Ring på +45 26312051 og hør mere!

Bestil forestillingen

Når samfundet knækker

Stemmer fra sprækkerne om splittelse i Danmark: Er samfundet ved at knække over på midten? Uligheden stiger. Tonen i debatten er brutal. Linjerne mellem samfundets grupper bliver trukket stadig kraftigere op. Og nogen falder udenfor.

I debatprogrammer i bedste sendetid taler vi om et stadig mere splittet samfund: mellem rig og fattig, mellem eliten og folket, mellem storbyen og provinsen, mellem gammel- og nydanskere – mellem dem og os.

I NÅR SAMFUNDET KNÆKKER kan du møde en gruppe unge, som føler sig udenfor. Som taler fra de revner, som et splittet samfund efterlader, og forholder sig til de sociale kløfter, der tilsyneladende bliver gravet dybere for hver dag der går.

Nogen ryger joints for at få dagene til at gå. Andre raser mod den politiske korrekthed, som de synes er kvælende. Nogen er trætte af at blive sat i bås. Andre føler sig isolerede, overhørte og ensomme. Alle savner de et fællesskab, der tager dem alvorligt i et samfund, som mange omvendt har opgivet at engagere sig i – på trods af deres stærke holdninger til det.

NÅR SAMFUNDET KNÆKKER giver en stærk, hårdtslående og følelsesmæssig indsigt i aktuelle problemstillinger om grupper, vi ofte taler om, men hvis stemmer sjældent bliver hørt. Nu tager indtager de scenen med historier om manglende forventninger og svigtende tillid.

Forestillingen egner sig til et publikum fra 8. klasse og op. Til forestillingen hører et undervisningsmateriale, som indeholder diskussionspørgsmål om forestillingens temaer og retter sig mod folkeskolens ældste klasser og ungdomsuddannelserne. Download undervisningsmaterialet gratis her!

NÅR SAMFUNDET KNÆKKER spillede oprindeligt på Edison, Edisonsvej 10, 1856 Frederiksberg C den 31. marts til den 9. april, og kan nu bestilles i turnéudgave i hele landet.

ANTAL MEDVIRKENDE: 5-7

VARIGHED: 40 minutters forestilling + 20 minutters spørgsmål og debat

MANUSKRIPT OG INSTRUKTION: Babak Vakili (instruktion), Elmir Ferhatovic (koreografi), Kirstine Rønnov Due (dramaturg) og de medvirkende.

PRIS: 14.000,- ekskl. transport og moms.

KONTAKT: Ring på +45 26312051 og hør mere!

Bestil forestillingen

Undervisningsmateriale

Undervisningsmaterialet indeholder artikler om polarisering, tekster fra forestillingen, interview med de medvirkende samt opgaver og diskusissonsspørgsmål. Materialet egner sig folkeskolens ældste klasser og ungdomsuddannelserne.

Download undervisningsmateriale

Saras monolog

Sara medvirker i forestillingen med sin stærke monolog om kvinder og mænd.

Stemmer fra sprækkerne

En række unge fortæller om at være på kanten af et opdelt samfund.

MEDVIRKENDE: Amina, Anton, Camilla, Christian, Hassan, Ibrahim, Malte, Mathias, Robin, Sara og Subhan

INSTRUKTION: Babak Vakili

MANUSKRIPT: De medvirkende i samarbejde med Babak Vakili, Kirstine Rønnov Due, Maya Kareis Livingstone og Elmir Ferhatovic

IDÉ & KONCEPT: Henrik Hartmann

KOREOGRAFI OG FYSISK TRÆNING: Elmir Ferhatovic

INSTRUKTØRASSISTENT: Maya Kareis Livingstone

DRAMATURG: Kirstine Rønnov Due