English

C:NTACT @ CPH STAGE

C:NTACT præsenterer fire af sæsonens bedste produktioner på hovedstadens teaterfestival - og griller pølser til årets teaterloppemarked!

Oplev fire stærke perspektiver på virkeligheden i Danmark i dag på Edison, når C:NTACT giver scenen til vores medvirkende i sæson 2016/17: om psykisk sårbarhed og splittelse, alderdom og ungdom.

Klik på billedet eller den dato, du gerne vil se og bestil GRATIS billetter gennem CPH STAGEs billetsystem.

DER SKAL MOD TIL

Derskalmodtil

Fortællinger om at føle sig sårbar som ung i Danmark. Om diagnoser, indlæggelser og bekymrede forældre. Men også om veje ud på den anden side og modet til at møde publikum – som måske kan genkende sig selv i forestillingens autentiske historier, som er de medvirkendes egne. Læs mere om DER SKAL MOD TIL.

NÅR JEG BLI’R GAMMEL

Naarjegblirgammel

C:NTACTs forestilling med ældre borgere i København er et vidnesbyrd om en generation, som har masser af byde på, men som i perioder har oplevet ensomhed og nu viser vilje til igen at indgå i et fællesskab. De står på scenen med deres egne historier – som de formidler i et festfyrværkeri af sang og dans. Læs mere om NÅR JEG BLI’R GAMMEL.

NÅR SAMFUNDET KNÆKKER

Naarsamfundetknaekker

Stemmer fra sprækkerne om splittelse i Danmark: Uligheden stiger. Tonen i debatten er brutal. Linjerne mellem samfundets grupper bliver trukket stadig kraftigere op. Og nogen falder udenfor. I NÅR SAMFUNDET KNÆKKER kan du møde en gruppe unge, som føler sig udenfor. Som taler fra de revner, som et splittet samfund efterlader, og forholder sig til de sociale kløfter, der bliver gravet dybere for hver dag der går. Læs mere om NÅR SAMFUNDET KNÆKKER.

TÆT PÅ

Taetpaa

Helt almindelige, men stærkt opsigtsvækkende historier om at være ung i Danmark i dag. Vi præsenterer i TÆT PÅ nogle af de ungdomsfortællinger, som C:NTACT har turneret i hele landet med i sæson 2016/17. Læs mere om TÆT på.

TEATERLOPPEMARKED MED BETTY NANSEN TEATRET OG RIDDERSALEN

Samme dag står C:NTACT for fulde maver til de loppe-handlende, når vi sælger pølser fra grillen til det store teaterloppemarked i Lorrys have foran Riddersalen. Her kan du købe rekvisitter og kostumer med underholdende forhistorier fra livet i rampelyst. Loppemarkedet åbner kl. 10, og vi griller kl. 12-15, hvor vi også præsenterer smagsprøver på monologer fra vores repertoire. Sammen med din pølse kan du også trække en fribillet NÅR SAMFUNDET KNÆKKER (se ovenfor).

C:NTACTs tilstedeværelse på CPH STAGE er støttet af Frederiksberg Kommune.

Frb_logo_rgb

C:NTACTs tilstedeværelse på CPH STAGE er støttet af Frederiksberg Kommune.

Når samfundet knækker

Stemmer fra sprækkerne: Er samfundet ved at knække over på midten? Uligheden stiger. Tonen i debatten er brutal. Linjerne mellem samfundets grupper bliver trukket stadig kraftigere op. Og nogen falder udenfor.

Læs mere

Når jeg bli’r gammel

I NÅR JEG BLI’R GAMMEL fortæller en gruppe ældre københavnere om deres drømme for fremtiden i Skuespilhuset. De står på scenen med deres egne historier – som de formidler i et festfyrværkeri af sang og dans.

Læs mere

Der skal mod til

DER SKAL MOD TIL er en forestilling, hvor den personlige erfaring bag facaden er i rampelyset. Vi er en gruppe unge, som fra scenekanten fortæller dig om vores kampe, nederlag og sejre.

Læs mere

TÆT PÅ

TÆT PÅ præsenterer er personlige, helt almindelige og alligevel stærkt opsigtsvækkende historier om at være ung i Danmark. Vi sammensætter et udvalg af historier på scenen om de emner, I vil tage op.

Læs mere

Bodil Jørgensen anbefaler NÅR JEG BLI'R GAMMEL på CPH STAGE!